Hoppa till sidans innehåll

Marknadsföring


Här hittar ni material som är tänkt att användas vid klubbarrangemang, mässor och liknande för att sprida information och kanske locka fler att börja flyga.

Vepor
Vi har sedan tidigare tagit fram några vepor men de har reducerats i antal efter utlåning under åren. Vi håller nu på att ta fram nya och med nya motiv. 

Beach flaggor
Vi har 3 st beach flaggor ca. 3 meter höga. Gula med SSFF logga och med texten "Svenska Skärmflygförbundet"

Om det är så att ni i klubben ska ordna något för att marknadsföra skärmflygsporten så kommer det finns möjlighet att låna en eller flera av vepor eller beach flaggor. Om så är fallet kontaktar ni kansliet och meddelar vilka ni vill låna och till vilket namn och adress veporna ska skickas så hjälper vi er med det.

Broschyr
Nu har vi äntligen lyckats ta fram den broschyr som vi saknat i alla år. Den är tänkt att ha för att sprida till såna som är nyfikna på vår sport och förmedla lite av den känsla skärmflygning ger. Broschyren är framtagen tillsammans med Fredrik Martinsson på Dollar Reklam och Media. Om ni i klubben vill ha broschyrer att dela ut så kontaktar ni kansliet och meddelar hur många ni behöver och till vilket namn och adress broschyrerna ska skickas. Du kan också ladda hem den i pdf-format genom att klicka på bilden nedan (filstorlek ca: 3MB).

Broschyr

Mediearkiv
Här har vi tänkt samla artiklar och dylikt som publicerats i media och som kanske kan användas i olika sammanhang. Om ni hittar sånt som ni tror skulle passa att ligga här så får ni gärna höra av er. Vi behöver nog hjälpas åt för att ha koll på allt som publiceras runt om i landet.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 16:54

 


 

fai

FAI betyder "Fédération Aéro- nautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet, i vilket vi är medlemmar genom Svenska Flygsportförbundet.