Hoppa till sidans innehåll

Introduktionskurs i Scoring

04 DEC 2020 11:55
Emanel Brodin höll en uppskattad kurs i att scora XC-tävlingar.
  • Uppdaterad: 04 DEC 2020 11:55

Emanel Brodin höll en uppskattad kurs i att scora XC-tävlingar med ett tiotal deltagare under torsdagskvällen, kursen hölls via Teams och fokuserade på hur man jobbar i programvaran för scoring.

Efter en kort introduktion och teori fick deltagarna lägga upp en tävling från grunden och med data från tidigare Sverige Cup simulera hela scoring-processen fram till den färdiga resultatlistan, allt under överseende av Emanuel.

Vissa deltagare scorade som dom dom aldrig gjort annat, medan andra fick ta lite mera hjälp för att få till rätt parametrar och utfall. Bäst i klassen var team-Åre (Patrik, Love och Marre), så nu blir det svårt för dom att komma undan en Sverige Cup 2021.

Vi tackar Emanuel för en riktigt bra och intressant kurs. Finns det flera som är intresserade att få en inblick i scoring, kan vi säkert köra en kurs till. Ju fler som kan scoring, desto fler roliga tävlingar kan vi ha - så, hör av er!

Skribent: Bengt Pettersson
E-post: Adressen Gömd

 


 

fai

FAI betyder "Fédération Aéro- nautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet, i vilket vi är medlemmar genom Svenska Flygsportförbundet.