Hoppa till sidans innehåll

Hög tid söka till Swepool - och träningslägret spikat

07 AUG 2011 21:58
Nu är det hög tid för tävlingspiloter att söka till Swepool – Svenska skärmflygförbundets elitsatsning. Sista ansökningsdatum är 31 augusti men vi ser gärna att ni söker tidigare. Även nuvarande medlemmar måste söka igen, vi börjar om från början varje år.
  • Skapad: 07 AUG 2011 21:58

Ännu en anledning till brådskan är att de som kommer med i nästa runda av Swepool också kan vara med på vårt träningsläger.

Det blir 3-17 december i Porterville, Sydafrika, i samband med tävlingen SA Winelands. Det kan alltså vara en mycket klok idé att redan nu anmäla sig till denna tävling om du tror du har chans att komma med i Swepool och vill vara med på träningslägret.

 

Tävlingskommittén kommer att stå för tävlingsavgift, boende och hyrbil. Vi vet ännu inte om vi också kan ge ett visst resebidrag, det hänger på hur många vi blir och hur budgeten ser ut.

 

Du hittar mer information om Swepool och ansökningsblankett här:

https://iof2.idrottonline.se/SvenskaFlygsportforbundet/Organisation/Grenforbund/Skarmflyg/SvenskaSkarmflygforbundet/Verksamhet/Tavling/Swepool/

 

 

Och du kan anmäla dig till tävlingen i samband med träningslägret här:

http://www.xccomps.net/index.php?option=com_content&view=article&id=233&Itemid=302

Skribent: Marko Wramén

 


 

fai

FAI betyder "Fédération Aéro- nautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet, i vilket vi är medlemmar genom Svenska Flygsportförbundet.