Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Sverige Cup 2020"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Sverige Cup 2020


Under 2020 var målsättningen att arrangera tre Sverige Cup på hemmaplan och geografiskt fördelade för att många nyblivna och erfarna piloter tar chansen at tävla tillsammans, dela erfarenheter, ha kul och utveckla tävlingsverksamheten tillsammans.

Tyvärr tvingas vi, den 4 april 2020, att besluta att ställa in SC i Hvittingfoss på grund av avråda från UD i rådande Corona-läge, men vi hoppas att läget förbättras och att vi kan genomföra tävlingarna i Kittelfjäll och Dalarna.

Sverige Cup nr.1 i Hvittingfoss i slutet maj är inställd p.g.a Coronaläget, se Tävlingsnyheter.

Sverige Cup nr.2 arrangeras av Norrsken i Kittelfjäll i slutet av juni.

Sverige Cup nr.3 arrangeras tillsammans med Dalmåsarna i Orsa Tallhed i slutet av juli.

Ytterligare information och länk till registrering för respektive tävling  hittar ni i listan nedan.

(2020-01-22 23:41)
Välkommen till Sverigecup i Kittelfjäll 2020, 25-28 juni. I Kittelfjäll har SverigeCup arrangerats de senaste 21 åren och här finns flygning för alla. Det är kategori 2 status på tävlingen så den är rankinggrundande.
 
(2020-04-04 08:57)
Välkommen till Sverige Cup nr.3 i Orsa Tallhed 23-26 juli 2016
 

Filtrera nyheter

År Månad

 

hypoxia.se 

fai

FAI betyder "Fédération Aéro- nautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet, i vilket vi är medlemmar genom Svenska Flygsportförbundet.