Hoppa till sidans innehåll

PM-träff 22-24 augusti

07 AUG 2014 09:36
PM-träff och pylonflygning fredag-söndag 22-24/8. Träffen arrangeras av Smålands skärmflygklubb. Vi kommer att hålla till på Grimslövs folkhögskola som ligger ca 25km söder om Växjö.
  • Skapad: 07 AUG 2014 09:36

Träffen är för alla som vill komma och umgås oavsett om ni deltar i själva pylonflygningen eller ej. Anders Eriksson håller i teori och utbildning inför pylonflygning. Ni som deltar och flyger ska ha godkänd utrustning i förhållande till er licensnivå för att få delta. Vi följer SSFF regler och SPMF är välkomna under samma förutsättningar (tex det krävs nödskärm, godkänd utrustning). Träffen kommer att arrangeras till självkostnadspris 200:- per pilot. Anhöriga är välkomna utan extra kostnad. Det finns tillgång till övernattning på Kurs och Konferensanläggning "Ekhagen" Boende kostar 395:-/person och natt (enkelrumstillägg 180:-/natt) det ingår frukost och lakan. Boende på Ekhagen måste bokas via oss, hör av er om ni vill boka till "This is a mailto link". För 200:- får ni uppställningsplats för tält, husvagn eller husbil med tillgång till duschar och toaletter, alla helgens aktiviteter, teori och tips inför pylonflygning, flyga pyloner och alla andra lekredskap, guidad naturflygning och grillkvällar men framförallt en möjlighet att bara träffas och umgås i ett härligt gäng!

Skribent: Hans-Peter Pinaitis Fallesen

 


 

fai

FAI betyder "Fédération Aéro- nautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet, i vilket vi är medlemmar genom Svenska Flygsportförbundet.