Hoppa till sidans innehåll

Kallelse SSFF Årsmöte 2015

16 JAN 2015 19:26
KALLELSE TILL SSFF ÅRSMÖTE Lördag 21 mars.
  • Skapad: 16 JAN 2015 19:26

SSFF kommer hålla sitt årsmöte 2015 i Uppsala på deras Konsert & Konferenscenter, samma helg som Flygsportförbundet håller sitt möte på samma plats.

Lördag 21 mars startar vi mötet 10.00. Vår ambition är att vi skall vara klara senast 12.30 för att ni ska hinna äta en snabb lunch innan Flygsportförbundets årsmöte som startar 13.00. På kvällen är det sedan gemensam middag för de som vill delta. Årsmöteshandlingar kommer att publiceras på vår hemsida senast lördag 21 februari. Motioner skall vara kansliet tillhanda senast måndag 2 februari.

SSFF står som vanligt för resekostnaden för 2 klubbrepresentanter per klubb. Kost och logi bekostas av representanterna själva. Flygsportförbundet kommer att reservera ett antal rum för er som önskar övernattning. Hör av er till SSFF kansli senast 1 mars om ni önskar reservera något av dessa rum.

VÄLKOMNA!

Skribent: Hans-Peter Pinaitis Fallesen

 


 

fai

FAI betyder "Fédération Aéro- nautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet, i vilket vi är medlemmar genom Svenska Flygsportförbundet.