Hoppa till sidans innehåll

Johnny rockar!

10 SEP 2011 07:08

GRANITE ROCK´S - a hard feeling! from Johnny Bergholtz on Vimeo.Det är inte varje dag som en flygfilm från hemmahanget hamnar som reklam på en av de stora tillverkarnas hemsida. Men Johnny Bergholtz film Granite Rocks från en härlig dag på Rörtången utanför Göteborg pryder nu hemsidan hos skärmtillverkaren Advance.
  • Uppdaterad: 03 FEB 2017 15:48

Det var den sista augusti som Johnny från Paraclub 2000 tillsammans med Bengt Blidmark, Johan Blomqvist och Lennart Brandenius flög högt och länge i den svaga men termiska sydvästvinden på Rörtången. De fina förhållandena gjorde att de kom upp 100 meter över normalhöjden. Men emellanåt blev det även lågsniffningar och topplandningar som ju brukar blir extra spektakulära på film.

 

De två timmarna som de var uppe luften resulterade efter tio timmars redigering i en fem minuter lång film som nu ligger som en reklamfim för Omega 8 på Advances hemsida. Cred!

Klicka här för att komma till Advance hemsida!

Skribent: Lars M Falkenström

 


 

fai

FAI betyder "Fédération Aéro- nautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet, i vilket vi är medlemmar genom Svenska Flygsportförbundet.