Hoppa till sidans innehåll

Flygträff Nömmeholm 24-26/8

22 APR 2018 15:40
  • Uppdaterad: 17 JUL 2018 18:38

Smålands Skärmflygklubb anordnar en flygträff den 24-26 augusti.

Vi kommer att vara i Nömmeholm, samma plats som förra året. Det ligger mellan Vetlanda och Eksjö

Vi har tillgång till stora fält för både motorflyg och vinschning. Det kommer att finnas pyloner och lite andra roliga aktiviteter för motorflygare och SkärmflygSmåland ställer upp med vinsch likt förra året. Om vädret tillåter kan vi erbjuda tandemflyg för intresserade.

Vi tillhandahåller uppställningsplats för husbil, husvagn och tält med några begränsade uttag för laddström. Det finns toalett på plats och vi tänder en gemensam grill vid kvällen. Vi kan också erbjuda ett gott umgänge för alla åldrar. Det kommer säljas hambugare ,korv , kaffe mm.

Pilotavgift för hela helgen är 200kr, inkl uppställningsplats. Friflygpiloter betalar, utöver pilotavgift, 100kr/dag för vinschning

 

Krav för träffen är godkänd flygutrustning enligt SSFF riktlinjer.
Vi prioriterar säkerhet och har därför radiokrav för alla flygar

 

Vi vore glada om nån mer klubb vill komma med ett vinschlag som kan avlasta våran personal. Ta kontakt med Olof Karlsson 0708564868 om intresse finns.

 

Anmäl ert intresse på evanemang smålandsträffen 2018 på facebook.

 

Varmt välkomna Smålands Skärmflygklubb

 

Skribent: Hans-Peter Pinaitis Fallesen
E-post: Adressen Gömd

 


 

fai

FAI betyder "Fédération Aéro- nautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet, i vilket vi är medlemmar genom Svenska Flygsportförbundet.