Hoppa till sidans innehåll

Flyggeneral/generalsekreterare/kanslichef sökes

21 JUN 2010 11:03
Titeln är inte bestämd än men Du som är intresserad av att ta den rollen och vill vara med och utveckla skärmflygningen i Sverige ska kunna fylla tjänsten med "rätt innehåll"!

Avgörande för uppdraget är att du är beredd att bli en ledargestalt för Svenska skärmflygförbundet och dess medlemmar, driven av ett starkt personligt engagemang att göra skärmflygningen både mer känd och populär - inte minst bland kvinnor.
  • Uppdaterad: 03 FEB 2017 15:49

Att bli "generalsekreterare" för SSFF innebär att vara förbundets ansikte utåt - Du blir alltså både kanslichef, bollplank mot klubbar, piloter, instruktörer samt "polis" gentemot piloter som inte följer säkerhetsbestämmelserna. Du kommer även att företräda SSFF i mediala sammanhang. Därför är det viktigt att du är väl insatt i skärmflygsportens alla olika aspekter samt även har en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig båda skriftligen och muntligen. Du ska även behärska engelska då det förekommer internationella kontakter.

Är DU den person vi söker? Då väntar ett spännande och utvecklande jobb!

Mer information om den nya tjänsten hittar du här.

Skribent: Lars M Falkenström

 


 

fai

FAI betyder "Fédération Aéro- nautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet, i vilket vi är medlemmar genom Svenska Flygsportförbundet.