Hoppa till sidans innehåll
Allianz

Avtal reseförsäkring nu klart.

07 MAR 2016 11:04
Efter många turer och lika många förhandlingar har vi nu tecknat avtal med Allianz om en reseförsäkring som kan tecknas som tillägg till vår olycksfallsförsäkring.
  • Skapad: 07 MAR 2016 11:04

Som vi påtalat flertalet gånger så har vi en begränsning i vår olycksfallsförsäkring vad beträffar medicinsk behandling i utlandet. Standard ersätter upp till 50.000kr och Plus upp till 100.000kr. Om olycka är framme och du hamnar på ett privatsjukhus så är dessa summor snabbt förbrukade, speciellt om du befinner dig utanför EU/EES regionen. Därför uppmanar vi samtliga piloter som ska flyga utomlands att komplettera sitt försäkringsskydd med denna reseförsäkring. Den har obegränsad ersättning för både medicinsk behandling och hemtransport. Förutom detta har du en hel del andra fördelar såsom ersättning vid försening, förlorat bagage, förlorade tillhörigheter mm. som normalt ingår i en reseförsäkring. En annan viktig del som ingår är sök och räddning. Du hittar villkoren och ersättningsnivåer på sidan där du bokar försäkringen.

Du tecknar din reseförsäkring genom att klicka på denna länk

Skribent: Hans-Peter Pinaitis Fallesen

 


 

fai

FAI betyder "Fédération Aéro- nautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet, i vilket vi är medlemmar genom Svenska Flygsportförbundet.