Hoppa till sidans innehåll

Big Paramotor Meet

24 MAR 2011 08:25
Nu när vintern äntligen börjar gå mot sitt slut och vårsolen arbetar bort snön är det hög tid att börja planera sommarens paramotorflygningar. Därför förbereder nu Henric Höggren, Mårten Wibom och Fredrik Wik årets upplaga av Big Paramotor Meet på Arboga flygplats 19-22:a maj.
  • Skapad: 24 MAR 2011 08:25

Big Paramotor Meet har arrangerats i flera år och blivit en stor och uppskattad träff i Paramotorsverige. Med deltagare från landets alla hörn och även internationella besökare har BPM 2011 alla förutsättningar att bli årets största PM-event!

I år försöker arrangörsgruppen att vidareutveckla konceptet med en del nyheter för att göra träffen ännu bättre för både besökande piloter och åskådare.

Största förändringen är att årets träff är flyttad till Arboga flygfält. På så sätt får deltagarna tillgång till dusch och WC, bra campingytor och framförallt ett mycket bra startfält i alla vindriktningar. Även flera föreläsare är inplanerade i år.    

Nytt är också att det lagts upp en hemsida där all information finns samlad och där man kan registrera sig:
http://www.bpmsweden.se

Anmälan är inte bindande då betalning och slutlig registrering sker på fältet. Men man bör anmäla sig så fort som möjligt för att underlätta planeringen.  

Naturligtvis behövs det många som hjälper till med vad arrangörerna hoppas blir Sveriges största paramotorträff 2011. Så hör gärna av dig till dem om du har möjlighet att hjälpa till med projektering eller kan tänka dig att vara funktionär under helgen. Hör även av dig om du har synpunkter eller idéer som du tror skulle kunna göra träffen ännu bättre.

Skribent: Lars M Falkenström

 


 

fai

FAI betyder "Fédération Aéro- nautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet, i vilket vi är medlemmar genom Svenska Flygsportförbundet.