Hoppa till sidans innehåll

Big PM Meet

31 MAJ 2019 10:50
Big Paramotor meet 6-9/6 2019
Nu närmar det sig! Vädret ser bättre och bättre ut , ett baltiskt högtryck sveper in lagom till träffen!
Tveka inte på komma och besöka våran storslagna träff!!
  • Skapad: 31 MAJ 2019 10:50

Äntligen är Big Paramotor Meet Sweden tillbaka.
Träffen kommer att hålla till på Örebro friflygklubbs paramotorfält strax utanför Kumla, Örebro. Vi kommer att anordna bland annat paramotor-safari, provtryckning och motortips, navigeringsrundor med karta, pylonflygning, diverse precisionövningar såsom paraball, sparka på käppar med mera. Plus en massa fria aktiviteter med paramotor. 
För den som önskar kommer vi också att hålla utbildning i precisionflygning, fördjupa oss i navigering med mera. Det kommer också att hållas ett föredrag i motorlära. Paramotorambulans kommer att finnas med bränsle, olja och verktyg. Vi har även nära till Nordens största och mest välfyllda paramotorbutik.
Flera utställare kommer att finnas på plats för möjlighet till provflygning och utvärdering av  den senaste utrustningen. Vi har även bjudit in flera internationella tillverkare.
Det kommer serveras enklare mat och dryck på fältet och grill kommer finnas till förfogande. Camping kommer att finnas i direkt anslutning till flygfältet, medtag elverk. 
Tanken är att man ska kunna ta med familjen till träffen, det tar endast 20 minuter in till Örebro centrum. Där finns bla.  ett jättefint äventyrsbad Gustavsvik  som även har en 5-stjärnig camping ( www.gustavsvik.se  )
I Örebro finns möjlighet till all typ av shopping på bland annat Mariebergs köpcentrum, det finns även mycket att titta på bla. Örebro slott, Wadköping, Karlslunds trädgård.
Krav för flyg:
Godkänd flygutrustning enligt SSFF´s riktlinje
Giltlig licens
Radio  
Alla är välkomna oavsett vilket förbund man tillhör.
Pilotavgift: 200kr     Campingplats: 100kr
Bokning sker till This is a mailto link
Varmt välkommna paramotorkommitèn  SSFF
Skribent: Hans-Peter Pinaitis Fallesen
E-post: Adressen Gömd

 


 

fai

FAI betyder "Fédération Aéro- nautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet, i vilket vi är medlemmar genom Svenska Flygsportförbundet.