Hoppa till sidans innehåll

Gott Nytt Flygår!

01 JAN 2019 16:17
Digitala cardskipper licensen är nu på väg ut. Snart kan du även beställa en "kreditkortslicens".
  • Skapad: 01 JAN 2019 16:17

Efter en del tekniska bekymmer i samband med utbyte av vår web shop så har vi nu börjat kunna skicka ut era digitala licenser via Cardskipper. Viktigt att du har rätt mobilnummer registrerat i vårt medlemsregister då Cardskipper skickar ut sms om din licens. Har du nyligen bytt mobilnummer och inte registrerat det vid din licensförnyelse så kan du själv ändra det på samma ställe där du registrerar din flygtid i samband med licensförnyelsen.

Nytt för i år är att om du vill ha en licensbricka modell "kreditkort" så kommer du kunna beställa en sådan. Vi är inte helt klara med det ännu men hoppas kunna börja ta emot beställningar i mitten av januari. Håll utkik här på nyhetssidan. Vi kommer lämna information om hur du beställer den så snart vi fått allt klart.

Skribent: Hans-Peter Pinaitis Fallesen
Epost: Adressen Gömd
  1. Fungerar systemet nu? Vad gäller om man inte får ett SMS när man betalt?

    (Lars Olsson 2019-01-19 kl 11:41) Anmäld
  2. Hur lång tid tar det från det att man betalt sin licensförnyelse, tills ”licensbrickan” syns på Cardskipper?  Har man licens och är försäkrad direkt efter man betalt sin licensförnyelse, eller måste det synas på Cardskipper först?

    (Fredrik Hansson 2019-01-06 kl 00:10) Anmäld


licens 2019

 

fai

FAI betyder "Fédération Aéro- nautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet, i vilket vi är medlemmar genom Svenska Flygsportförbundet.