Hoppa till sidans innehåll

Licens i telefonen

2018-04-29 14:57
Snart kommer licensbrickan i din telefon! Appen Cardskipper som används av många andra föreningar börjar även vi använda för att distribuera licensbrickan.
  • Uppdaterad: 2018-07-17 18:38

Ni som har FAI-licens, eller är medlem i hängflyg till exempel har redan licensbrickan digitalt. Nu kommer vi skärmflygare in i den digitala tidsåldern och skickar ut licensbrickan via appen Cardskipper. Du kommer att få ett sms med information och inloggning hur du gör inom nån vecka.

Om du vill vara förberedd laddar du hem appen till din telefon eller surfplatta. Licensbrickan lagras i din telefon så du behöver inte vara uppkopplad för att se den. Vi kommer att skicka ut nuvarande licens på papper under en övergångsperiod och senare på begäran för dig som inte har en smart telefon.

Skribent: Sune Cullberg

Licens 2018

 

Webshop landslagskläder

Snygga funktionella sportkläder som syns. Ingen tvekan om var du kommer ifrån. Och du behöver inte vara landslagsman/kvinna för att skaffa dem.

 

fai

FAI betyder "Fédération Aéro- nautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet, i vilket vi är medlemmar genom Svenska Flygsportförbundet.

Sidfot

Postadress:
Svenska Skärmflygförbundet
Odd Fellowvägen 38
127 32 Skärholmen

Besöksadress:
Odd Fellowvägen 38
127 32 Skärholmen

Kontakt:
Tel: +46 8 234 123
E-post: This is a mailto link

Se all info