Hoppa till sidans innehåll
Ny licensbricka

Tekniskt problem

2017-10-16 11:50
Problem med kvalitén på licensbrickorna
  • Uppdaterad: 2018-07-17 18:38

Vi beklagar att några av er har fått licensbrickor med dålig kvalité i trycket. Vi valde att skicka ut brickorna ändå då vi gjorde bedömningen "hellre en licensbricka med dåligt tryck än ingen bricka alls". Det hela beror på ett tekniskt problem med vår laserskrivare. Vi håller på och åtgärdar det och inom kort ska det hela vara löst. Du som fått en bricka och vill få den utbytt, hör av dig till kansliet så skriver vi ut en ny.

Passar även på att informera om att licensförnyelsen för 2018 kommer att starta upp i början på december. Vi stänger licensförnyelsen för innevarande år den sista nov. All information om detta kommer du finna när du klickar på den gula licensbrickan "Licensförnyelse 2018"

Skribent: Hans-Peter Pinaitis Fallesen
Epost: Adressen Gömd

Licens 2018

 

Webshop landslagskläder

Snygga funktionella sportkläder som syns. Ingen tvekan om var du kommer ifrån. Och du behöver inte vara landslagsman/kvinna för att skaffa dem.

 

fai

FAI betyder "Fédération Aéro- nautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet, i vilket vi är medlemmar genom Svenska Flygsportförbundet.

Sidfot

Postadress:
Svenska Skärmflygförbundet
Odd Fellowvägen 38
127 32 Skärholmen

Besöksadress:
Odd Fellowvägen 38
127 32 Skärholmen

Kontakt:
Tel: +46 8 234 123
E-post: This is a mailto link

Se all info