Hoppa till sidans innehåll

Reseförsäkring

2016-03-03 06:08
Nu kan vi erbjuda en riktigt bra reseförsäkring som komplement till vår olycksfallsförsäkring.
  • Uppdaterad: 2017-02-03 15:51

Allianz Global Assistance erbjuder SSFF´s medlemmar att teckna en omfattande reseförsäkring vid utlandsresor.

 

Som ni kanske känner till finns en begränsning i vår olycksfallsförsäkring vad beträffar medicinsk behandling i utlandet. STANDARD ersätter upp till 50.000kr och PLUS upp till 100.000kr. Om olycka är framme och du hamnar på ett privatsjukhus så är dessa summor snabbt förbrukade, speciellt om du befinner dig utanför EU/EES regionen. Allianz Global Assistance erbjuder därför samtliga medlemmar och piloter som ska flyga utomlands att komplettera sitt försäkringsskydd med ett heltäckande försäkringsskydd. Den har obegränsad ersättning för både medicinsk behandling och hemtransport. Förutom detta har du en hel del andra fördelar såsom ersättning vid försening, förlorat bagage, förlorade tillhörigheter mm. som normalt ingår i en reseförsäkring. En annan viktig del som ingår är sök och räddning. Du hittar försäkringens omfattning och ersättningsnivåer i försäkringsvillkoret som finns tillgänglig genom att klicka på denna länk.

Skribent: Hans-Peter Pinaitis Fallesen

Licens 2018

 

Webshop landslagskläder

Snygga funktionella sportkläder som syns. Ingen tvekan om var du kommer ifrån. Och du behöver inte vara landslagsman/kvinna för att skaffa dem.

 

fai

FAI betyder "Fédération Aéro- nautique Internationale", det franska namnet på det internationella flygsport­förbundet, i vilket vi är medlemmar genom Svenska Flygsportförbundet.

Sidfot

Postadress:
Svenska Skärmflygförbundet
Odd Fellowvägen 38
127 32 Skärholmen

Besöksadress:
Odd Fellowvägen 38
127 32 Skärholmen

Kontakt:
Tel: +46 8 234 123
E-post: This is a mailto link

Se all info